Detta är Fitbit Charge 3

Oktober 2018 lanserades det nya träningsarmbandet Fitbit Charge 3 som genast blev en populär storsäljare. Fitbit Charge – serien är den allra mest framgångsrika från det amerikanska företaget. De olika Charge-modellerna har sålts i över 35 miljoner exemplar världen över.

Föregångaren Charge 2 kom 2016 och serien har inte uppdaterats sedan dess. Det tog alltså 2 år för Charge 3 att lanseras, vilket är ganska lång tid inom aktivitetsarmbands-nischen. Så det var många som blev glada när det äntligen presenterades i oktober 2018. Det är fortfarande ett prisvärt aktivitetsband som inte kostar för mycket.

Klicka här för att läsa mer och köpa på Conrad.se!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Coolshop!

Klicka här för att läsa mer och köpa på NetOnNet!

Nyheter i Fitbit Charge 3

Test, recension och omdöme hittar ni snart här!

Vad är då nyheterna i 3:an jämfört med föregångaren? Jo, de är ganska många och även stora. Fitbit har länge ansetts av många som främst ”en avancerad stegräknare”, speciellt i jämförelse med mer avancerade träningsklockor. Men i och med Charge 3 börjar detta mer och mer suddas ut och modellerna börjar likna en avancerad smartklocka/pulsklocka. Nedanför är en lista med utvalda godbitar som är nya, relativt föregångaren Charge 2:

  • Nu har den en 40 procent större OLED touchscreen skärm
  • Batterilivslängd har ökat från 5 till 7 dagar
  • Vikten har minskats med 20 procent
  • Nu är den äntligen vattentät
  • Förbättrad precision på pulsmätningen
  • Förbättrad processor och nu kan den visa animationer
  • Ökad ljusstyrka på skärmen
  • Nya och bättre material i både skärm och övriga delar (”Gorilla Glass 3” och ”premium aerospace grade aluminum”)
  • Data och information om ägglossning och menstruation

Det bästa aktivitetsarmbandet?

Det känns som att Fitbit inte legat på latsidan med denna uppföljare till den omåttligt populära Charge 2. De har tagit över 2 år på sig, men samtidigt har de levererat ett riktigt bra aktivitetsarmband som kommer skänka mycket glädje och resultat till användaren. Om vi måste välja ett aktivitetsband som det bästa just nu faller valet på just Fitbit Charge 3. Det är svårt att välja något annat också. Fitbit är en gigant på marknaden och man vet vad man får. De har hög kvalité och bra pris på sina produkter, de vet helt enkelt vad de sysslar med!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Conrad.se!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Coolshop!

Klicka här för att läsa mer och köpa på NetOnNet!

Fitbit Charge 3 – Test och recension

Vårt mål är att 2019 köpa eller på något sätt låna ett Charge 3 armband för att göra ett test och recension med ett sammanfattande omdöme.

Vi kommer uppdatera här så fort vi vet mer, så håll utkik!