I slutet av december 2013 lanserades Polar Loop som då var ett innovativt och nytänkande aktivitetsband. Uppföljaren kom 2015 och heter inte helt oväntat Polar Loop 2. Det som gjorde att den första Loop modellen stod ut från mängden var att den använde sig av pulsmätning för att beräkna kaloriförbrukningen. Detta fungerar genom ett medföljande separat pulsband och kaloriförbrukningsdatan blir då mycket mer exakt. Tidigare aktivitetsarmband använde sig endast av saker som antal steg, kön och vikt.

Nyheter i Polar Loop 2

Polar Loop 2 aktivitetsarmband

Eftersom ursprungsmodellen började få några år på nacken lanserade polar uppföljaren Loop 2, som egentligen är i stort sett samma aktivitetsarmband fast med uppgraderade funktioner. Originalmodellen var riktigt bra och fick även många andra tillverkare att följa i samma spår när det kommer till kcal-datan. (Alltså att ta med pulsdata i beräkningen av kaloriförbrukning, vilken blir mycket mer exakt då).

Men konkurrenternas modeller har sedan dess fått flera nya funktioner såsom notifikationer till din mobiltelefon, vibration och varningar när man varit inaktiv för länge. För att fortsätta vara ett toppval integrerade Polar just dessa funktionerna i sin nya Loop 2.

Ett enkelt, bra och billigt aktivitetsarmband!

Sammanfattningsvis kan man säga att Polar har byggt vidare på succén med Loop i den 2:a versionen av modellen. Gillade du första modellen kommer du älska Polar Loop 2 minst lika mycket. Den är vattentät ner till 20 meter vilket är ovanligt för aktivitetsmätare. Vill du ha en träningsklocka med GPS bör du leta vidare, men är du ute efter en billig och bra produkt är detta kanske det bästa aktivitetsarmbandet för dig! Loop 2 kostar långt under tusenlappen och vill du istället köpa originalmodellen har den såklart ett ännu lägre pris!

Klicka här för att läsa mer och köpa på NetOnNet!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Outnorth.se!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Maxpuls.se!