Garmin är en av de största tillverkarna av handhållen GPS elektronik med mera. De är även en av de största tillverkarna när det kommer till pulsklockor och självklart har de även gett sig in i segmentet aktivitetsarmband.

Även om de inte är alls lika stora på den marknaden som inom träning och GPS klockor har de flera bra modeller. Ibland kan det vara ganska små skillnader mellan en träningsklocka och ett aktivitetsarmband. När aktivitetsarmband var nya på marknaden var de ofta i stort sett bara en stegräknare. Men varefter tekniken utvecklats har de fått mer funktioner och närmar sig ibland en fullfjädrad träningsklocka.

Garmin aktivitetsarmband logga

Garmin är kända för kvalitativa produkter och deras aktivitetsarmband och träningsarmband är inga undantag. De har flera olika modeller som passar de flesta plånböcker. Vill du istället ha något mer avancerat (och dyrare) kan du istället spana in deras utbud av träningsklockor.

Men för dig som främst vill ha aktivitetsinformation, gå ner i vikt, få bättre motion och bli mer hälsosam räcker ett aktivitetsband från Garmin helt och hållet!

Aktivitetsarmband från Garmin

Här nedanför kommer vi lista de olika aktivitetsband från Garmin som vi har skrivit om. Garmin är kända för att lansera nya produkter titt som tätt så kika in här då och då för att se om något nytt har hänt!

Vivosmart

Garmin Vivosmart HR aktivitetsarmband.

Detta aktivitetsarmband från Garmin kom först 2014 och har sedan dess uppdaterats. 2015 kom en ”HR” version vilket står för heart-rate och det innebär helt enkelt att armbandet mäter din puls optiskt via handleden. Precis som på många dyrare pulsklockor alltså. Detta kommer säkert bli standard på aktivitetsmätare framöver, men just nu är det något extra bra!

Precis som namnet indikerar är det ett ”smart” armband så du kan få notifiktationer från din telefon rakt till bandets display. Perfekt när du är lite upptagen med annat och inte hinner kolla mobilen hela tiden.

Klicka här för att läsa mer och köpa på Conrad.se!

Klicka här för att läsa mer och köpa på NetOnNet!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Outnorth!

Läs mer utförligt om Garmin Vivosmart på denna hemsida!

Vivofit

Tredje versionen av detta populära hälsoarmband.

Kanske Garmins största och mest populära aktivitetsarmband genom tiderna. Det lanserades 2014 och sedan dess har det kommit två uppföljare. Det är ett lite billigare aktivitetsband för dig som ändå vill ha hög kvalité!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Conrad.se!

Klicka här för att läsa mer och köpa på NetOnNet!

Läs mer utförligt om Garmin Vivofit på denna hemsida!